ΙΡΑΟΛΑ: "Όσοι έρθουν στο ΓΣΠ θα είναι γιατί το θέλουν πολύ"

Ο Αντόνι Ιραόλα και ο Ντάνιελ Μοισόφ μίλησαν στα ΜΜΕ για τον αγώνα με την Ζυρίχη. Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ...

** ΕΔΩ οι δηλώσεις του προπονητή των Ελβετών

Οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή…

Πως αντιμετωπίζει το γεγονός πως είναι νέος προπονητής στο Γιουρόπα Λιγκ… “Για μένα και την ομάδα είναι εκπληκτικό που είμαστε στου Ομίλους. Δεν είμαστε εδώ για να το χαρούμε αλλά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν δεν είμαστε δεν θα το χαρούμε. Αντιμετωπίζουμε τρεις πολύ δυνατούς αντιπάλους και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε αντίθετη περίπτωση με βάση το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης θα υποφέρουμε και δεν θα το απολαύσουμε”

Για το γεγονός πως η ομάδα δεν παίζει στη φυσική της έδρα και ποιος είναι ο στόχος στους Ομίλους… “Σίγουρα θα προτιμούσαμε να παίξουμε στο Αρένα αλλά παίζουμε στο ΓΣΠ, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το χειρότερο είναι για τον κόσμο, γιατί το ματς είναι στις 22:00 και καθημερινή στο ΓΣΠ. Όσοι έρθουν θα είναι γιατι το θέλουν πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε. Από την ώρα της κλήρωσης, δεν είμαστε το φαβορί στον Όμιλο. Προερχόμαστε από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας όμως εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας".

Για τον στόχο της ΑΕΚ στους ομίλους... "Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στα εντός έδρας παιχνίδια. Περιμένουμε δυσκολίες από τον αντίπαλο. Παίζουν με διαφορετική τακτική από εμάς. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι, συγκεντρωμένοι και συμπαγείς. Πρέπει να κρατούμε την μπάλα και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Είναι κι αυτοί μια ομάδα που αρέσκεται να κρατάει μπάλα και πρέπει να τους περιορίσουμε. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε συμπαγείς".

Για το πως επηρεάζει η ισοπαλία με Νέα Σαλαμίνα: “Σίγουρα πρέπει να συνηθίσουμε πως άμεσα θα φεύγει το ένα παιχνίδι και θα έρχεται το επόμενο σε διαφορετικές διοργανώσεις. Σαν προπονητές πρέπει να μελετάμε τον αντίπαλο και να αλλάζουμε τη ψυχολογία της ομάδας γρήγορα”.

Οι δηλώσεις του Μόισοφ:

Για το τι σημαίνει για αυτόν η συμμετοχή στους Ομίλους… "Για μένα προσωπικά το ότι αγωνίζομαι στους ομίλους είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το σκεφτόμουν από τους αγώνες με τον Τρένσιν. Συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Οφείλουμε μα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μεταφέρουμε όλα όσα μας έχει πει ο προπονητής μας στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καλή με και χωρίς την μπάλα η Ζυρίχη.".

Αν μπορεί η ΑΕΚ τη νίκη... "Ασφαλώς, πάντα είμαι θετικός άνθρωπος. Οφείλουμε να παλέψουμε, και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αν παίξουμε όπως στα προηγούμενα Ευρωπαϊκά σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ