ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ: Νίκη στη Λεμεσό και ξανά στη 2η θέση

Η ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας νίκησε με 3-0 σετ τον Απόλλωνα στην Λεμεσό και ανέβηκε ξανά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ενημέρωση:

Σε ψεσινό αγώνα στη Λεμεσό για τη 5η αγωνιστική της Β Φάσης του Πρωταθλήματος η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 σετ του Απόλλωνα Λεμεσού (10-25, 13-25, 15-25).

Μετά το ψεσινό αποτέλεσμα η Ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 πόντους έναντι 49 της πρωτοπόρου Ανόρθωσις και 40 της ΑΕΛ (εκκρεμεί σημερινός αγώνας στη Λευκωσία ανάμεσα στις 2 Ομάδες).

Επόμενος αγώνας για την πμάδα μας την Πέμπτη 21/3/2019 και ώρα 20:00 στο ΚΙΤΙΟΝ για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας θα ήθελε να ευχηθεί κάθε επιτυχία στα υπόλοιπα Τμήματα της Ομάδας ενόψει των προσεχών κρίσιμων τους αγώνων. Συγκεκριμένα στη Φουτσαλική μας ομάδα απόψε στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ, στη Μπασκετική μας ομάδα αύριο στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια (με την ευχή την Κυριακή να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον Τίτλο) και στο Ποδόσφαιρο μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...
ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ...
ΜΙΑ ΠΟΛΗ...
ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑ !!!

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας (Aleksandar Petrovic): Arielle Love, Ελένη Μοσφιλιώτη, Ελένη Καρακώστα, Νικολέττα Στυλιανού, Νάταλη Στυλιανού, Στέλλα Ιωάννου, Luisa Schirmer, Jovana Gogic, Μαργαρίτα Χρυσηλίου, Άντρη Ιορδανούς, Αιμιλία Δημητρίου, Ειρήνη Ιωάννου