ΖΗΤΗΣΑΝ Ιγκόρ Σίλβα

Ο Ιγκόρ Σίλβα δεν είναι στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς και το sdna.gr αναφέρει με σημερινό ρεπορτάζ ότι η ΑΕΚ έχει ζητήσει ανανέωση του δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης βλέπει θετικά.

Το ρεπορτάζ:

Η «γεμάτη» σεζόν (32 συμμετοχές – 1 γκολ) του Ιγκόρ Σίλβα με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας και οι καλές εμφανίσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα και στο Europa League, δεν στάθηκαν αρκετές προκειμένου να του προσφέρουν μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ από την αποστολή εν όψει Πολωνίας στο πλαίσιο διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και επί της ουσίας του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο Ρέντη για να φύγει εκ νέου ως δανεικός, με τα δικαιώματά του να παραμένουν στον Ολυμπιακό μέχρι το 2022.

Στην ΑΕΚ Λάρνακας πετούν την…σκούφια τους για την επιστροφή του Ιγκόρ στην Κύπρο και χωρίς να χάνουν χρόνο - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - έχουν ζητήσει από τους Πειραιώτες το νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, τόσο ο Ιγκόρ όσο και ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο βλέπουν θετικά την προοπτική επιστροφής στην ΑΕΚ Λάρνακας. Κι αν στον Ολυμπιακό δεν έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους για τον Βραζιλιάνο, τότε το πιθανότερο είναι πως θα παίξει (και) την επόμενη χρονιά στην κυπριακή ομάδα.