ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Το ότι υποφέραμε απέναντι στην Πετροκούμπ, θα μας βοηθήσει με την Λέφσκι"

Διαβάστε όσα είπε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τη νέα νίκη-πρόκριση της ομάδας του επί της Πετροκούμπ...

Αρχικά: "Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, θα ήταν δύσκολο αν δεν πετυχαιναμε γκολ. Μπήκαμε πιο καλά στο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε κάποιες φάσεις, την φάση με τον Τρισκόφσκι που δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι. Η Πετροκούμπ περίμενε τις αντεπιθέσεις. Μας πίεσε στο δεύτερο μέρος, χάσαμε λίγο τον έλεγχο αλλά όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος, ξέραμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία για να σκοράρουμε. Το καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό και είμαι πολύ χαρούμενος".

Πως περιμένε την ομάδα σας με την Λέφσκι; "Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε και αύριο θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε στο εντός έδρας παιχνίδι να πάρουμε προβάδισμα. Περιμένω ξανά ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα καλό αντίπαλο. Ξέρουμε πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, η Λέφσκι είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Το ότι υποφέραμε απέναντι στην Πετροκούμπ και είχαμε κάποιες δυσκολίες, θα μας βοηθήσει με την Λέφσκι να βελτιωθούμε".

Πιστεύετε ότι η ομάδα σας άξιζε την νίκη; "Είμαι χαρούμενος και για τη νίκη και για την πρόκριση. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν όπως τον περιμέναμε με πέντε στην άμυνα και δυο μπροστά τους. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν σκοράρεις πάντα είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος μας περίμενε στο μισό γήπεδο και έκανε αρκετά καλή δουλειά. Έπρεπε να βρούμε τους χώρους να σκοράρουμε και γενικά δεν νομίζω πως χωράει αμφισβήτηση πως και στα δυο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι".

Για τον Ασούμπρε: "Ήταν άτυχος πέρσι διότι τραυματιστηκε όταν ανέλαβα. Και φέτος είχε ένα τραυματισμό αλλά επέστρεψε μαζί μας και ναι έχω λόγους να είμαι χαρούμενος μαζί του".

Σταύρος Παπαδημητρίου - Νικόλας Γωγάκης

Μαζί μας BET ON ALFA και Alexander College.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ