Το κάνει και αυτό πλέον…

Αρκετά είναι τα πράγματα που έχουν αλλάξει στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα το τελευταίο διάστημα: Συνεχόμενες νίκες που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζαν ως όνειρο απατηλό, συνεχές σκοράρισμα από τους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, εκεί που στις πρώτες 22 αγωνιστικές η ΑΕΛ πέτυχε 13 γκολ σε έξι αγώνες με Πάμπο πέτυχε 16 και το τελευταίο που προήλθε από το παιχνίδι με την Δόξα... νίκη με ανατροπή.

Ποτέ ξανά στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ. Ως συνήθως κατέρρεε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει τον τρόπο να αντιδράσει. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Στο παιχνίδι με την Δόξα η ΑΕΛ δεν έκανε καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη όμως η ΑΕΛ ανέβηκε και πίεζε για το γκολ, κάτι που εν τέλει το κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι με σκόρερ τους Μέσκα και Πίεχ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ένας προπονητής που δεν δέχεται με τίποτα τον όρο ήττα και αυτή τη νοοτροπία θέλει να περάσει και στους ποδοσφαιριστές του.