Δείγμα ΝΟ2 θετικό με Αρουαμπαρμένα και Σάσσι

Με σκόρερ του Αρουαμπαρένα στο 25' με πέναλτι και Σάσσι στο 50' με πλασέ η ΑΕΛ επικράτησε στο δεύτερό της φιλικό τεστ προετοιμασίας στην Βουλγαρία με 2-0 της  Λοκομοτίβ Πλόντβιβ.

Το www.kerkida.net σας μετέφερε LIVE την φιλική αναμέτρηση... 

Τέλος αγώνα...

-Με ευκαιρία για τρίτο ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΛ. Μετά από σέντρα του Χάρη Κυριάκου ο Νεοφύτου έπιασε το πλασέ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

-Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπενίτεζ στπ 71' ο Αρουαμπαρένα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του είπε όχι… 

-Καλή φάση για την ΑΕΛ στο 61’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αβραάμ ο Μαύρου έπιασε την στριφτή κεφαλιά όμως απόκρουσε ο τερματοφύλακας.

-Η ΑΕΛ μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε έχει τον πλήρη έλεγχο. Μάλιστα στο 57’ δημιούργησε νέα καλή ευκαιρία με τον Μαύρου. 

ΓΚΟΛ 0-2 η ΑΕΛ στο 50’: Μετά από μπαλιά του Μπενίτεζ ο Σασσί σωστά τοποθετημένος  με πλασέ εντός μικρής περιοχής διπλασίασε τα γκολ της ομάδας της Λεμεσού.

Τέλος α' μέρους: Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με την ΑΕΛ όμως να δημιουργεί τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα.

Φάσεις και Γκολ: 

-Nέα ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 31’ με τον Αρουαμπαρένα να κάνει το γύρισμα στην περιοχή ωστόσο κανείς συμπαίχτης του δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα να διώξει η άμυνα των βούλγαρων. 

-ΓΚΟΛ με πέναλτι για την ΑΕΛ: Στο 25’ την ευθύνη εκτέλεσης ανέλαβε ο Αρουαμπαρένα και άνοιξε το σκορ. 

-Στο 23’ η ΑΕΛ κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Μαύρου. 

-Πρώτη και μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 23’ για την ΑΕΛ. Μετά από γύρισμα του Σαβανέ ο Μαύρου στόπαρε τη μπάλε και έκανε μεμιάς το σουτ.  Παρά την καλή του εκτέλεση η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. 

-Ίδιο το σκηνικό στο 19’.  Καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.  Η ΑΕΛ προσπαθεί να κτίσει παιχνίδι από πίσω ωστόσο με αργό ρυθμό.  

-Στο 13΄ ο αγώνας είναι 0-0. Αργός ο ρυθμός μέχρι στιγμής με την ΑΕΛ να προσπαθεί με πολλές πάσες να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. 

Η εντεκάδα: Βοζίνια (69' Κεραυνός), Μιτρέα, Λαφράνς (60' Α.Κυριάκου), Αϊρόσα (60' Χ.Κυριάκου), Αβραάμ (69' Βασιλείου), Φιντέλις, Σοάρες (60' Nικολάου), Μέσκα (46' Μπενίτεζ), Σασσί (69' Νεοφύτου), Μαύρου (69' Παντελή), Αρουαμπαρένα (81' Κωνσταντινίδης)