ΣΟΦΟ/ "Με την κατάκτηση του Κυπέλλου να ηρεμίσει ο κόσμος και να έρθει κοντά στην ομάδα"

Μιλώντας στον ALPHA μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ, ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους ανέφερε...

"Όλοι μαζί κερδίσαμε ένα Κύπελλο. Στην ΑΕΛ όταν υπάρχει δίψα για ένα τίτλο, η έννοια έχει την πραγματική της σημασία. Πρωτάθλημα κάναμε 44 χρόνια, ξεδιψάσαμε με το πρωτάθλημα, τώρα θα πιούμε το νέκταρ του Κυπέλλου και θα δούμε παρακάτω.

Εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα αλλά υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που στο ποδόσφαιρο επηρεάζουν.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η δίψα μεταφράζεται πολλές φορές σε αντίδραση, γι' αυτό οι φίλοι της ΑΕΛ θεωρούνταν οι πιο ακραίοι. Πολλές φορές πήγαν στην βρύση για να πιουν νερό και δεν ήπιαν. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου να ηρεμίσει ο κόσμος και να έρθει κοντά στην ομάδα. Ξέρετε πόσες χιλιάδες κόσμος δεν ήρθε γήπεδο για λόγους προκατάληψης;

Από χθες ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί, όπως πάντα. Διότι εμείς στην ΑΕΛ προτρέχουμε και πανηγυρίζουμε. Θυμάμαι το 2009 με την Πέγεια ήρθαν όλοι μεθυσμένοι στο γήπεδο επειδή πανηγύριζαν από την προηγούμενη ημέρα. Σήμερα ήταν πιο ήρεμοι, η Λεμεσός πρέπει να γιορτάσει σήμερα. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να σεβαστεί την πόλη, να συμπεριφερθούμε κόσμια και με σεβασμό σε ότι υπάρχει γύρω μας. Είτε καταστήματα είτε περιουσίες είτε χώροι του Δήμου. Ιδιαίτερα το σιντριβάνι.

Υπάρχουν πριμ στα συμβόλαιά τους, αλλά θα πάρουν και κάτι έξτρα".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ