"Στεναχωρηθήκαμε προβληματιστήκαμε αλλά στο τέλος... "

Close

Ανάρτηση από τον Δημήτρη Γιαννέλη. Ο διευθυντής της ΑΕΛ τοποθετείται στα social media με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου ευχαριστώντας τους παίκτες αλλά και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά: 

Τώρα που τα συναισθήματα αρχίζουν να καταλαγιάζουν,η φωνη βρίσκει την σωστή χροιά της και οι σφυγμοί πέφτουν έρχεται η ώρα να γράψω δύο τρία πράγματα.

Φτάνοντας στο τέλος της φετινής χρονιάς θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης χρονιάς που συνοδεύθηκε με την κατάκτηση ενός τίτλου , αυτού της Κυπελλούχου Κύπρου για το 2018-19. 

Πρώτα στους απόλυτους πρωταγωνίστες.
Τους Ποδοσφαιριστές μας το τεχνικό επιτελείο και τον Πρόεδρο!
Αυτούς που μας έκαναν μάγκες και μας κατέβασαν στους δρόμους.

Ιδιαίτερα όμως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους αυτούς τους "αφανείς ήρωες" οι οποίοι έδωσαν και δίνουν κυριολεκτικά και την ψυχή τους για αυτό που ονομάζεται Αθλητική Ένωση Λεμεσού.
Για αυτούς το να βρίσκονται δεν είναι απλά μια δουλειά ή μία απασχόληση είναι η ίδια τους η ζωή.

Μαζί στεναχωρήθηκαμε , προβληματιστήκαμε αλλά στο τέλος όλοι μαζί ζήσαμε υπέροχες στιγμές.

Αριάδνη, Μαρίνα, Δώρα, Σπυρούλα, Δώρα, Άντρη, Αλέξη, Αντώνη, Κυριάκο, Κύριο Μιχαλάκη, Κύριο Ανδρέα, Κρις, Γουί,Πόλυ, Ιωακείμ,Γιώργο, Κώστα, Δάσκαλε, Μικαέλα, κύριο Κύπρο και Πάμπο.
Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες αλλά και όλη την χρονιά. Είστε κομμάτι της ζωής μου και μέλη της οικογένειάς μου

Είναι μια απάντηση προς όλους όσους είπαν διαφορά αλλά είδαν τι μπορεί να κάνει η ΑΕΛ! Σας αγαπώ!
P.S Την Δευτέρα δουλεύουμε!!!