ΑΕΛ όπως... Εθνική!

Φορώντας το εθνόσημο, για άλλη μια φορά ο Γιάννης Γερολέμου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία και… υπενθύμισε πόσο μεγάλο ταλέντο είναι.

Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις 5 παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΛ. Δύο στο πρωτάθλημα (η μία βασικός) και τρεις στο Κύπελλο (δύο βασικός – μία αλλαγή). Λίγες συμμετοχές, δεν κατάφερε να διακριθεί…

Αυτό που επέτρεψε στον νεαρό άσο να αγωνίζεται σε τακτική βάση και να διακρίνεται, είναι η Εθνική ομάδα εκεί που φέτος… έγραψε 17 συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Στο 16ο διεθνές τουρνουά Λομπανόφσκι αναδείχτηκε καλύτερος μέσος της διοργάνωσης και βραβεύτηκε στην τελετή λήξης. Σε ένα διεθνές τουρνουά, με τα… μάτια των μεγαλύτερων σκάουτερ να παρακολουθούν, ο 19χρονος άσος επιβεβαίωσε ξανά τις τεράστιες προοπτικές του.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Γερολέμου, έχει να κάνει πλέον με την καθιέρωση στην ΑΕΛ. Είναι σε ιδανική ηλικία για να ξεκινήσει να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο. Αν αυτό γίνει, τότε η στιγμή της… εκτόξευσης θα πλησιάσει!