ΚΙΝΔΥΝΟΣ… για ΑΕΛ

Παραμένει στάσιμος ο προγραμματισμός της ΑΕΛ. Την προσεχή Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία η ομάδα και ο Ντούσαν Κέρκεζ περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους εξέφρασε πρόθεση να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ΑΕΛ, αφού αισθάνεται κυρίως κουρασμένος από το κουπί που έχει… τραβήξει, σχεδόν ολομόναχος τα τελευταία χρόνια.

Ναι μεν δεν χρειάζεται πολλές μεταγραφές η ΑΕΛ, αλλά για να διεκδικήσει αρχικά στα ίσα την πρόκριση  -στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ- κόντρα στον Άρη, πρέπει να προστεθεί περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ και να κλείσουν κάποιες… τρύπες.

Μετά την απόκτηση του Ιβάν Κάρλος, βασικές προτεραιότητες η απόκτηση επιτελικού χαφ, αριστερού ακραίου επιθετικού και αριστεροπόδαρου στόπερ.

Θα έχει μεγάλη σημασία για την ΑΕΛ εάν και εφόσον βρεθεί μια ισχυρή ομάδα ατόμων που θα μπορέσει να πάρει τη σκυτάλη από τον κ. Σοφοκλέους. Αν όχι, θα πρέπει σύντομα ο ισχυρός άνδρας των κυπελλούχων να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο τα θέματα προγραμματισμού. Στην… εξίσωση πρέπει να μπει και το θέμα Βοζίνια, αλλά και οι περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται εκτός πλάνων και θα πρέπει να πάρουν αποζημίωση για να αποχωρήσουν.