Συμφωνίες της οικογένειας Καρυπίδη με τους Κινέζους

Δημοσιεύματα για τον Άρη Θεσσαλονίκης, αντίπαλο της ΑΕΛ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σημαντικές οικονομικές συμφωνίες Καρυπίδη με Κινέζικες επιχειρήσεις! Στο “παιχνίδι” και η εταιρία που έχει την ΠΑΕ Άρης! Παρουσία στο συνέδριο του Ζαππείου! 

Στρατηγικής σημασίας συμφωνίες για τις επιχειρήσεις της οικογένειας Καρυπίδη αναμένεται να υπογραφούν στο πλαίσιο συνεδρίου που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 25 Ιουνίου με τίτλο «One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece», με κεντρικό άξονα της επιχειρηματική δράση της Κίνας.

Σε αυτό το συνέδριο θα είναι παρούσα η Ειρήνη Καρυπίδη, εκπροσωπώντας πέρα από τις εταιρίες της οικογένειας Καρυπίδη και την εταιρία AMANI SWISS. Η τελευταία κατέχει από τον περασμένο Μάρτιο το 89.93% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης,είναι συμφερόντων Καρυπίδη και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, θα προχωρήσει και αυτή σε συμφωνίες με Κινέζικες επιχειρήσεις.

Μια δραστηριότητα που θα καταγράψει την οικονομική ανάπτυξη των εταιριών του Καρυπίδη, με ότι θετικό μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο και την “επόμενη μέρα” για μια ακόμη ισχυρή οικονομική παρουσία της ΠΑΕ Άρης.