Παρακολουθούν... ΑΕΛ/Γράφουν για Σόφο

Από την μέρα που έγινε η κλήρωση που έφερε ΑΕΛ και Άρη αντιμέτωπους στο Europa League, είναι καθημερινά τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα αναφορικά με όσα γίνονται στη Λεμεσιανή ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν τις εξελίξεις στους κυπελλούχους και είναι ενήμεροι για τα πάντα. Σημερινό ρεπορτάζ αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ανδρέα Σοφοκλέους από την ηγεσία του συλλόγου. Το pressaris.gr γράφει για "δεδομένη αποχώρηση" και συμπληρώνει πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο "Σόφο" να αποχωρήσει όχι φέτος αλλά του χρόνου.

Παρόλο που δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη καταγράφουν τα πάντα δείχνει πόσο υπολογίζουν την ΑΕΛ.

Το ρεπορτάζ αναλυτικά:

Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο είναι το σενάριο να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις ακόμη και εντός των επόμενων ημερών για το θέμα της προεδρίας της ΑΕΛ Λεμεσού.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι δεδομένο πως έχει κουραστεί την τελευταία 12ετία, όταν και ουσιαστικά είναι στο τιμόνι της ομάδας της Λεμεσού.

Αυτό που αναμένει ο ισχυρός άνδρας των “λεόντων” είναι την νέα συνάντηση με με μέλη και φίλους της ΑΕΛ όπου και θα φανεί το πως θα πορευτεί η ομάδα.

Το πιθανότερο πάντως σενάριο πάντως είναι ο κ.Σοφοκλέους να συνεχίζει να τραβάει το “κουπί” τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο, έως ότου υπάρξει διάδοχη κατάσταση.