Παίκτης του Άρη θα συνεχίσει να είναι και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς οι δυο πλευρές ήρθαν σε σχετική συμφωνία.
Ο Άρης θέλει να κρατήσει στο «Κλ. Βικελίδης» τον Γιάννη Φετφατζίδη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυο πλευρές.... έδωσαν τα χέρια και για τη νέα σεζόν.
Οι κιτρινόμαυροι εκτίμησαν την άψογη συνεργασία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέγραψε δέκα συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ και θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συμβόλαιο του θα έχει διετή διάρκεια.
Έτσι, ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης, θα προσθέσει ακόμα μια ποιοτική λύση στο ρόστερ της ομάδας και στα εξτρέμ, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να ξέρει τόσο το περιβάλλον της ομάδας όσο και τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη.