"Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί..."

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας σχετικά με το κεφάλαιο Τιμούρ Κετσπάγια... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ γράψαμε νωρίτερα.

Ο Μαρίνος Μήτρου μιλώντας στον Άστρα και την Κατερίνα Κυριάκου ανέφερε..

H Aνόρθωση αυτή τη στιγμή έχει προπονητή έχει και τεχνικό διευθυντή. Ο πρόεδρος αυτή τη στιγμή είναι στο αεροσκάφος και δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Υπάρχει ένα θέμα με Πάους και Φαν Λέουβεν. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες, θα γίνουν κάποιες συναντήσεις κι από εκεί και πέρα θα δούμε τις εξελίξεις. Εξ όσων γνωρίζω ραντεβού με Τιμούρ Κετσπάγια με τον τρόπο που εννοείτε δεν υπάρχει. Υπάρχει ραντεβού όχι όμως με τον  τρόπο που βγαίνει στα ΜΜΕ.

Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Τιμούρ και τι πρόσφερε όχι μόνο στην Ανόρθωση, αλλά γενικότερα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην γεννούμε προσδοκίες που ίσως να μην επαληθευτούν στο μέλλον.

Η αλληλοεκτίμηση είναι δεδομένη. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την υφιστάμενη κατάσταση. Υπάρχει ένα εσωτερικό πρόβλημα, για το οποίο έκανε αναφορά και ο ίδιος ο κύριος Πάους. Φαντάζει δύσκολο να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Θα δούμε αν μπορεί να βρεθεί μία λύση και μετά το συμβούλιο θα δει προς τα πού μπορούμε να πάμε. Το πρώτο θέμα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα τεχνική ηγεσία και μετά ακολουθεί ο προγραμματισμός.