«Έκλεισε» μια 11άδα

Ό,τι καλύτερο για έναν προπονητή και γενικότερα για μια ομάδα αποτελεί ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Αυτό το στοιχείο και μόνο εκτός από ποιότητα του έμψυχου δυναμικού καταδεικνύει σαφώς μεγάλο πλεονέκτημα στο δρόμο επίτευξης υψηλών στόχων. 

Με τα γκολ που σημείωσαν ενάντια στην Αγία Νάπα οι Αντρέα Ορλάντι και Τόνι Κάλβο η Ανόρθωση έχει πλέον με το πέρας 19 αγωνιστικών 11(!) διαφορετικούς σκόρερ. 

Κοντολογίς, τα 37 γκολ επίδοση (δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος) έχουν μοιραστεί σε όλες τις αγωνιστικές γραμμές. 

Με τον Ντλοβού να είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ με το διψήφιο αριθμό των 12 γκολ, τα υπόλοιπα 23 μοιράζονται οι Πελέ (4), Βίκτορ, Αβραάμ, Κουλούρης (3), Χόλγκερσον, Μακρής, Μαρτίνεζ, Σβέχλεν (2), Κάλβο και Ορλάντι (1). 

*Τα άλλα δύο που πανηγύρισε ήταν αυτογκόλ. Συγκεκριμένα, με Ερμή (18η αγωνιστική - Γκονζάλες) και Δόξα (18η αγωνιστική - Λεονάρντο).