Θυμήθηκε την ΤΙΜΩΡΙΑ ο Ανδρέας Παντελή

Το καλοκαίρι του 2012 η Ανόρθωση τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ, για τα επεισόδια των οπαδών της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στη Ντίλα Γκόρι. 

Από τότε, η Ανόρθωση άλλη μία φορά αγωνίστηκε στην Ευρώπη (σ.σ ταπεινωτικός αποκλεισμός από την Γκέφλε το καλοκαίρι του 2013).

Ως εκ τούτου, τα δύο επόμενα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς της Ανόρθωσης θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. 

Τέσσερα σερί χρόνια χωρίς έξοδο στην Ευρώπη η «Μεγάλη Κυρία» και ήταν φυσιολογικό ο Ανδρέας Παντελή να θυμηθεί και την τιμωρία μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, οριοθετώντας το στόχο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Πρώτα απ΄ όλα η Ευρώπη, στόχος για τη νέα σεζόν. Ακόμα «τρέχει» η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα από την ΟΥΕΦΑ, πριν από χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.