ΝΤΟΥΡΙΣ- Η διάθεση για υπέρβαση, η Όρενμπουργκ και η Gazprom

Βρήκε τον στράικερ που χρειαζόταν η Ανόρθωση και δεν θέλει να τον… χάσει. Ο λόγος φυσικά για τον Μίχαλ Ντουρίς.

Ναι μεν είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά οι της Ανόρθωσης θα κάνουν την προσπάθειά τους κι αν χρειαστεί μία μικρή οικονομική υπέρβαση για να πετύχουν την παραμονή του Σλοβάκου διεθνή φορ.

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά με τον Ντουρίς να δηλώνει πως θα ήθελε να παραμείνει αλλά ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στην Όρενμπουργκ.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή χειρίζεται αποκλειστικά την περίπτωση αυτή.  Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παρουσιάζεται θετικός ο παίκτης για να συνεχίσει στην Ανόρθωση.

Ποια, όμως, θα είναι η στάση που θα τηρήσει η Όρενμπουργκ; Ως γνωστό η συγκεκριμένη ομάδα ανήκει στην Gazprom και είναι ιδιαίτερα ισχυρή στο οικονομικό κομμάτι. 

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό όπως έχουμε πληροφορηθεί (ίσως να είναι και για μεταγραφικούς σκοπούς) θα έχει σύντομα συζητήσεις με τον πρόεδρο της Oρενμπουργκ, Vladimir Yurievich.

Παχυλό το συμβόλαιο του Μίχαλ Ντουρίς με την Όρενμπουργκ, αλλά σε καμία περίπτωση οι ετήσιες καθαρές απολαβές του δεν πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Με λίγη καλή διάθεση και από τις τρεις πλευρές (Ανόρθωση, Όρενμπουργκ, Ντουρίς) μπορεί να δούμε και τη νέα σεζόν τον Σλοβάκο «killer» στην Κύπρο.