ΟΥΖΟΧΟ: "Δεν θυμάμαι πότε ήρθα στην Κύπρο/Δεν είναι επιλογή να φύγω"

Close

Διαβάστε όσα είπε στον Alpha ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο. 

*Προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του…

Πως νιώθεις για όλα αυτά που γίνονται; "Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς. Νιώθω πολύ λυπημένος με την κατάσταση. Με σταμάτησε από το να παίζω. Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο”

Πότε ήρθες στην Κύπρο; “Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία” 

Θέλεις να φύγεις από την Κύπρο; “Δεν θέλω να φύγω από την Κύπρο γιατί δεν μπορώ να φύγω από την Κύπρο. Αν φύγω ίσως να πάω διακοπές, αν φύγω τώρα δεν μπορώ να παίξω αλλού. Σίγουρα δεν είναι επιλογή να φύγω από την Κύπρο”.

Θα ήθελες να συνεχίζεις να παίζεις στην Ανόρθωση; “Φυσικά, έχω συμβόλαιο και θέλω να το ολοκληρώσω"

Έκανες οποιοεσδήποτε ιατρικές εξετάσεις εδώ στην Κύπρο; “Δεν νομίζω ότι μπορώ να το απαντήσω αυτό”.

Σου έχει τύχει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο; “Ποτέ! Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω στο ποδόσφαιρο. Ούτε στο ίντερνετ δεν έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο! Είναι ίσως η πρώτη φορά που γίνεται στην Ευρώπη!".

Τι ξέρεις για το δελτίο υγείας σου εδώ στην Κύπρο; "Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω οτιδήποτε για αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω τίποτα, δεν μπορώ να σχολιάσω".

Ποιά η γνώμη σου για την Ανόρθωση και τον κόσμο της; “Είναι μια ιστορική ομάδα. Ήρθαν αρκετοί Νιγηριανοί και έπαιξαν εδώ, εγώ γνωρίζω δυο. Είναι μια καλή ομάδα για να έρχονται εδώ Νιγηριανοί. Ο κόσμος είναι πολύ καλός. Μας υποστήριξε στο παιχνίδι που έπαιξα”.