ΤΙΜΟΥΡ: "Στην Ελλάδα ήμουν θύμα ρατσισμού, έλεγαν ήρθε από την Κύπρο..."

Αδικήθηκε στην Ελλάδα ο Τιμούρ και το νιώθει πολύ έντονα μέσα του. Στο πλαίσιο της συνέντευξή του στην Cytavision ανέφερε...

** ΕΔΩ ολόκληρη η συνέντευξη

"Τι να σου λέω τώρα για την Ελλάδα... Απογοητεύτηκα γιατί το μεγαλύτερο ρατσισμό και αδικία στην Ελλάδα τον έζησα εγώ και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Ήμουν θύμα ρατσισμού από τους δημοσιογράφους γιατί δηλητηρίαζαν τον κόσμο. Δεν θέλουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός για παράδειγμα να έχει ένα προπονητή από Κύπρο ή από Γεωργία. Αυτό είναι ρατσισμός.

Πριν λίγους μήνες συμφώνησα με μια ομάδα της κεντρικής Ευρώπης που παίρνει πρωταθλήματα, παίζει Τσάμπιονς Λιγκ κλπ. Δεν θέλω να πω ποιά ομάδα ήταν. Στο τέλος όταν είδαν το διαβατήριο είπαν συγγνώμη θέλουμε κάποιο από Γερμανία ή Πορτογαλία ή Ιταλία. Λες και εκεί οι άνθρωποι έχουν περισσότερο μυαλό.

Αυτό το έζησα στην Ελλάδα. Έλεγαν ήρθε από την Κύπρο... Στον Ολυμπιακό δεν δέχθηκα γκολ και έφυγα. Στην ΑΕΚ ήμουν ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και έφυγα. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Με την πρώτη στραβή έφυγα και δεν μου στάθηκαν κάποιοι άνθρωποι. Σε Ελλάδα και Κύπρο ζούμε ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό".