Στις 26 Οκτωβρίου το ΑΠΟΕΛ είχε κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα με 9-0 στο "Αμμόχωστος" και απόψε, στην επιστροφή στο ίδιο γήπεδο, πολλά πράγματα είναι διαφορετικά.
Με εκείνο το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κετσπάγια ανέβασε στο ταβάνι τις προσδοκίες και παρόλο που όλοι αναγνώριζαν πως ήταν αδύνατο οι γαλαζοκίτρινοι να συνεχίσουν να βάζουν τόσα πολλά γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, ίσως κανένας να μην περίμενε αυτό που ακολούθησε.
Για να... κόβουμε δρόμο απλώς αναφέρουμε πως σήμερα το ΑΠΟΕΛ είναι στο πλην εφτά απ' την κορυφή και πως στα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν εκείνης της εννιάρας, σκόραρε συνολικά μόλις 13 γκολ.
Μουρμούρα, αμφισβήτηση, φωνές κατά της διοίκησης, προσθαφαιρέσεις παικτών και το "διπλό" ηρεμίας επί του Άρη, έφτιαξαν την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΑΠΟΕΛ.
Θυμίζουμε τη σύνθεση που είχε πετύχει την ιστορική νίκη πριν από σχεδόν τρεις μήνες...
Βάτερμαν, Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Καρλάο, Αστίθ, Μοράις, Βινίσιους (68΄ Ασσιώτης), Εφραίμ (25΄ Χαραλαμπίδης), Στίλιτς (61΄ Πιατκόφσκι), Ντε Βινσέντι, Καβενάγκι