Όταν ο Ορλάντι ήταν... Μπάρτσα

To ΑΠΟΕΛ με τον Αντρέα Ορλάντι ελαχιστοποίησε το ρίσκο, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα μας με την φανέλα της Ανόρθωσης και η τεχνική ηγεσία γνωρίζει από... πρώτο χέρι  τι μπορεί να προσφέρει.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ένας ποιοτικός παίκτης,  άλλωστε δεν μπορεί να "ανέβηκε" τυχαία στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα το 2006 και ενώ ήταν στην Μπαρτσελόνα Β. Μάλιστα αυτό είναι και ένα κοινό σημείο με τον Τόμας Κρίστιανσεν αλλά και τον Ούρκο Πάρντο που επίσης πέρασαν απ' την Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε η Swansea City, η Brighton & Hove Albion και η Blackpool πριν την κάθοδο στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι. Τα επόμενα είναι γνωστά και πλέον με τα γαλαζοκίτρινα θα δούμε στο γήπεδο τι θα δώσει ο έμπειρος Ορλάντι στο ΑΠΟΕΛ