ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ από το παρελθόν (πιθανή αντίπαλος ΑΠΟΕΛ)

Περιμένουν την αυριανή κλήρωση για τον 2ο προκριματικό του Champions League οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και οι προβλέψεις/εκτιμήσεις είναι αγαπημένη συνήθεια όλων αυτή την περίοδο.

Από την λίστα των πιθανών αντιπάλων δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να φοβίζει και οι πρωταθλητές θα είναι το φαβορί με όποια και αν "πέσουν". Σίγουρα είναι κάποιες που καλό είναι να αποφευχθούν και μια από αυτές είναι η Honvéd Budapest.

Ένα δυνατό όνομα από το παρελθόν, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας με τρεις βαθμούς διαφορά από την Videoton. Ήταν το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και αυτό δείχνει πως πρόκειται για ανερχόμενη δύναμη. Είχε μάλιστα το μεγαλύτερο σερί νικών στο πρωτάθλημα πέρσι (5) καθώς και τον πρώτο σκόρερ (Márton Eppel, 16 γκολ).

Συνολικά έχει 14 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα. Τελευταίο της τρόπαιο ήταν το κύπελλο του 2008/09. Η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων έφερε την επιστροφή στους τίτλους μετά από πάρα πολλά χρόνια και σίγουρα καλό θα είναι να την αποφύγει ο ΑΠΟΕΛ αφού μοιάζει να είναι μια από τις πιο δυνατές... αδύνατες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προοπτική των πρωταθλητών στην Ευρώπη