Πρώτες πληροφορίες για τις 4 πιθανές αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ

Όπως προέκυψε από την προκλήρωση του 2ου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ζαλγκίρις Λιθουανίας, η Ντουντελάντζε Λουξεμβούργου, η Μπούτουκνοντς Μαυροβουνίου και η Σαμτρέντια Γεωργίας είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ - συν η νικήτρια ενός ζευγαριού που θα προκύψει από τον 1ο προκριματικό.

Žalgiris (LTU) - Σε εξέλιξη το πρωτάθλημα Λιθουανίας, είναι στην 15η αγωνιστική. Είναι πρώτη με 35 βαθμούς, 8 περισσότερους από την 2η Sūduva. Την περασμένη Τετάρτη κέρδισε με 3-0 την Atlantas. Την Τρίτη παίζει εκτός με Jonava. Το πρωτάθλημα διακόπτεται και επαναρχίζει 22 Ιουλίου. Ήταν η δεύτερη πιο "ισχυρή" αδύνατη με 5.825 βαθμούς.

Dudelange (LUX) - Πήρε το πρωτάθλημα Λουξεμβούργου σε ισοβαθμία με την Differdange 03, από 65 βαθμούς. Έχει 4.975 βαθμούς στην κατάταξη της UEFA. To πρωτάθλημα αρχίζει αρχές Αυγούστου.

Budućnost Podgorica (MNE) - Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τριπλή ισοβαθμία μαζί με Zeta και Mladost! Από την Zeta αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί και η Budućnost πήρε τον τίτλο στα χαρτιά. Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει τον Αύγουστο.

Samtredia (GEO) - Η πιο αδύνατη από τις τέσσερις με μόλις 1.525 βαθμούς στην UEFA. Γενικά είναι η 4η πιο αδύνατη ομάδα που συμμετέχει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (συμπεριλαμβανομένου του 1ου προκριματικού) αφού μόνο τρεις ομάδες έχουν λιγότερους βαθμούς. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Κέρδισε την Παρασκευή με 1-0 εκτός έδρας την Lokomotivi Tbilisi. Είναι στην 3η θέση, 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Dinamo Tbilisi μετά από 17 αγωνιστικές. Την Τρίτη έχει αγώνα στο γήπεδό της με την Dila.