Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο ήταν δίχως αμφιβολία ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αφού σκόραρε δυο φορές και κέρδισε ένα πέναλτι από το 80' και μετά.
Ίσως όμως και ο Ναουζέτ Πέρεθ να είχε ισάξια προσφορά, μόνο και μόνο μέσα από μια φάση. Ο Ισπανός στο 70' έσωσε την ομάδα του. Ο Σασί έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πάτησε περιοχή και πλάσαρε από διαγώνια δεξιά, με τον Πέρεθ να σώζει δύσκολα με το πόδι.
Ήταν σίγουρα μια από τις σημαντικότερες αποκρούσεις του πρωταθλήματος. Εξάλλου στο σημείο που είμαστε, κάθε γκολ, κάθε απόκρουση έχει άμεσο αντίκτυπο στο πού θα καταλήξει ο τίτλος. Αν γινόταν εκεί το 0-1, δύσκολα το ΑΠΟΕΛ με την εικόνα που έβγαζε θα μπορούσε να το γυρίσει.
Ο Ισπανός κράτησε το 0-0 και ακολούθησαν τα γκολ του Ντε Καμάργκο και η ήττα του Απόλλωνα για να ολοκληρωθεί το τέλειο Σαββατοκύριακο για το ΑΠΟΕΛ, όπως χαρακτηριστικά έγραψε και ο ίδιος (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

