ΤΡΑΜΕΝΤΖΑΝΙ: "Ευχαριστώ τους παίκτες μου για όσα έκαναν μέχρι αυτή την στιγμή"

Δείτε τι δήλωσε ο Πάολο Τραμεντζάνι στην διάσκεψη τύπου μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ.

Αρχικά ο Ιταλός ανέφερε: "Στα αποδυτήρια οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι σήμερα. Με την ιστορία μας, τη φανέλα μας, το σύλλογο μας θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Σήμερα ήταν σημαντικό να βρει το πνεύμα της η ομάδα. Είδα τους παίκτες μου να προσπαθούν να παλέψουν για 90 λεπτά. Πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε ένα όνειρο. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα αλλά τις πρώτες 10 μέρες οι παίκτες μου έδειξαν πνεύμα αυτοθυσίας. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για όσα έκαναν μέχρι αυτή την στιγμή και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε".

Αν ήταν επιλογή του να μην βάλει πίεση στους αμυντικούς της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο: "Ναι γιατί θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους στο ξεκίνημα, ανάμεσα στην αμυντική και τη μεσαία της γραμμή. Η ΑΕΛ έχει πολλή ποιότητα σε αυτή την επικίνδυνη ζώνη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε περισσότερο από τα άκρα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα μέσο παίκτη πιο κοντά στον Ρέζα για να τον βοηθήσουμε".

Τι σημαίνει το 0-0: "Ο ένας βαθμός είναι ένα σημείο εκκίνησης. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε. Ξεκίνησε ο δρόμος που είναι δύσκολος αυτή την στιγμή αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αύριο θα πάμε στην προπόνηση και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το επόμενο παιχνίδι".

Δείτε όσα λέχθηκαν

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ