ΤΡΑΜΕΤΖΑΝΙ: "Δεν είναι αρκετό να φοράς τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για να κερδίσεις" (βίντεο)

Δείτε όσα σχολίασε ο Πάολο Τραμετζάνι μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας του επί της ΕΝΠ...

Αρχικά: "Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Πιέζαμε ψηλά και κερδίσαμε πολλές μπάλες στο επιθετικό μισό. Ήταν καλό, ακριβώς όπως ετοιμάσαμε το ματς στην προπόνηση. Δεν είμαι ευχαριστημένος για το 2ο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Αυτό είναι μεγάλο λάθος, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι αρκετό να φοράς τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για να κερδίσεις. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως ο αντίπαλος θα δίνει τα πάντα για να μας κερδίζει. Πρέπει να μάθουμε και από αυτό που έγινε με την Αλκή. Πρέπει να προσπαθούμε να βγάζουμε περισσότερο πάθος, πρέπει να καταλάβουμε άμεσα πώς είναι το ποδόσφαιρο".

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι σας άρεσε και τι δεν σας άρεσε; "Είμαι χαρούμενος για την συμπεριφορά μας και όταν παίζουμε σαν ομάδα, όπως το πρώτο ημίχρονο. Δεν είμαι χαρούμενος όταν η νοοτροπία δεν είναι δυνατή για να παίζουμε έτσι και στα 90 λεπτά. Είναι θετικό γιατί πήραμε τρεις βαθμούς και ξέρω καλά τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε και να παίζουμε καλύτερα ίσως όχι 90 λεπτά αλλά 60-70 και να ελέγχουμε τον αγώνα. Αλλά δεν μπορεί να ελέγχεις το παιχνίδι για 45 λεπτά απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες που προσπαθούσε κάθε στιγμή. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο να ελέγχαμε όλο το παιχνίδι αυτή την στιγμή, δεν είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε".

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Αλ-Τάμαρι είχε κάποιο πρόβλημα; "Ο Αλ-Τάμαρι σταμάτησε στην προπόνηση και αποφασίσαμε με τον γιατρό και το επιτελείο ότι ήταν καλύτερα να μην ρισκάρουμε".

Νικόλας Γωγάκης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ