Να συνεχίσει να "γράφει" για τα... δέκα!

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΑΠΟΕΛ.

Στον «Pari Match Αρχάγγελο» υπάρχει μεγάλη προσμονή για το ντέρμπι και την έκτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει στη κορυφή.

Ο Πάολο Τραμεντζάνι ετοίμασε τα πλάνα του χωρίς τον Μούσα Αλ Τάμαρι που απουσιάζει για το Asia Cup και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν στις υψηλές πτήσεις.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Χωρίς τον Ιορδανό ο σχηματισμός με τους δυο επιθετικούς (Νατέλ-Τάμαρι) δεν μπορεί να λειτουργήσει και ως εκ τούτου ο Ιταλός θα πάει με διαφορετική συνταγή.

Ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στο ντέρμπι είναι αναμφίβολα ο Ζαχίντ Γκαγιάς. Ο Νορβηγοπακιστανός είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος στους τελευταίους αγώνες δίνοντας άλλη οντότητα στο παιχνίδι των πρωταθλητών. Μετά το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα ο 24χρονος χαφ δείχνει πιο απελευθερωμένος.

Πάντως ο ίδιος έθεσε τον πήχη στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Όπως δήλωσε στη κάμερα της ιστοσελίδας μας θέλει να φθάσει τα 10 γκολ που πέτυχε στο περασμένο πρωτάθλημα. Φυσικά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα και γιατί όχι να μην το κάνει και σήμερα.

Γκολ στο ντέρμπι και απομένουν 8 γκολ για την επίτευξη του προσωπικού στόχου τον Ζαχίντ…