ΕΞΗΓΗΣΗ (Νο.2) - Θέμα χρόνου...

Στις 06.04.2018 και με αφορμή το ντεφορμάρισμα του κορυφαίου μέχρις εκείνο το σημείο, ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Ζαχίντ το kerkida.net έγραψε… 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Οι τελευταίοι αγώνες του Ζαχίντ κυμαίνονται στην μετριότητα με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει φανερά επηρεασμένος τόσο σωματικά αλλά και πνευματικά. Ποιος ο λόγος; Το Kerkida.net προσπαθεί να λύσει το θέμα και σας παραθέτει τον ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ λόγο.

57 αγώνες και πάμε…

Ο «σκανδιναβός» Ζαχίντ ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Βαλερένγκα από τον περσινό Μάρτιο και συνεχίζει ακατάπαυστα μέχρι σήμερα. Δηλαδή μέσα ένα χρόνο ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 57(!) αγώνες.

ΕΞΗΓΗΣΗ (Νο.2) αυτή τη φορά για τον ΜΟΥΣΑ

Αρκετούς μήνες αργότερα καταπιανόμαστε από τη δικαιολογημένη αγωνιστική πτώση ενός άλλου μεγάλου ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών. Του ΜΟΥΣΑ ΑΛ ΤΑΜΑΡΙ. 

Είναι αλήθεια ότι απ΄όταν ο Ιορδανός επέστρεψε από το Asian Cup είναι εκτός φόρμας… Με βάση αυτά που μας έχει δείξει πριν φύγει για τους αγώνες με την Εθνική του ομάδα. 

Είναι λογικό…

Ας μην ξεχνάμε πως βρέθηκε ξαφνικά να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια με υψηλές εντάσεις. Οι συμπαίκτες του και η τεχνική ηγεσία τόσο στο ΑΠΟΕΛ όσο και στην Εθνική βάσιζαν πάρα πολλά πάνω του. Κι΄αυτό οφείλεται στα δικά του επιτεύγματα, τις δικές του εμφανίσεις και ούτω καθεξής. Αναφερόμαστε σ΄έναν ποδοσφαιριστή του οποίου τα χαρακτηριστικά έχουμε πολύ καιρό να συναντήσουμε στην Κύπρο. 

Επίσης…

Τη περσινή σεζόν αγωνιζόταν πολύ πιο λίγο. Η μετάβαση από αυτό, στο… NON STOP είναι δύσκολη. Όμως τα κατάφερε. Έως τώρα έπαιξε σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, έναν κυπέλλου, τρεις με την Εθνική και οκτώ ευρωπαϊκά. 

21 ετών…

Είναι ακόμα πιο δύσκολο για έναν παίκτη να διατηρηθεί σε ψηλά στάνταρ όταν είναι μόλις 21 ετών. 

Ξεκούραση… 

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με το ΑΠΟΕΛ να νιώθει την ανάσα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ που τον ακολουθούν, η λέξη ξεκούραση με την έννοια του… ας μείνει εκτός αποστολής σε κάποια ματς, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τον Τάμαρι για να κατακτήσει το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Ο Τάμαρι χρειάζεται να βρει τον ρυθμό του για να βοηθήσει την ομάδα να το κάνει αυτό. 

Επαναλαμβάνουμε και προσθέτουμε... 

Είναι νορμάλ αυτό που συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή. Η επιστροφή του Ιορδανού στις εμφανίσεις του 2018 είναι θέμα χρόνου. Είναι σημαντικό ωστόσο για το ΑΠΟΕΛ να παίρνει τα αποτελέσματα ακόμα και χωρίς τον Σούπερ - Τάμαρι. Δεν το έκανε με την Αλκή και Πάφο, το έκανε με την Ένωση. Το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι προ των πυλών. Με τον Τάμαρι ή όχι πρωταγωνιστή ο στόχος δεν αλλάζει…