ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ/ "Είναι αστειότητες"...

Με ανάρτηση στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σημειώνει τα ακόλουθα...

"Οι αγαπητοί συνάδελφοι ας σταματήσουν το «παραμυθάκι» του Tramezzani γιατί δεν ήταν το ίδιο ευαίσθητοι όταν ενώπιον τους ειπώθηκε μετά από ντέρμπι ότι δεν θα δεχθεί ερωτήσεις ο προπονητης της φιλοξενούμενης ομάδας και για αυτό δεν έκαναν καμία ερώτηση ούτε στον κ. Tramezzani. Εκείνη την μέρα ούτε για σεβασμό μίλησαν ούτε για ανάγκη ερωτήσεων. Και ας αποτυπώνουν καλύτερα τον λόγο της αποχώρησης του σε σχέση με το τι ειπώθηκε. Χθες ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε τον αγώνα με 5/11 κάτω των 23 και απέναντι είχε παίκτη που έπαιξε στην Μπαρτσελονα. Όταν κερδίζει μια ομάδα τον ΑΠΟΕΛ δεν θυμάται το μπάτζετ. Αν δεν τα καταφέρει τότε ο λόγος είναι το μπάτζετ. Αστειότητες..."

**Το πρώτο κομμάτι της ανάρτησης του, αφορά τον Απόλλωνα και το ότι στο μεταξύ τους ντέρμπι στο "ΓΣΠ" οι "γαλάζιοι" ενημέρωσαν ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα δεχθεί ερωτήσεις. Στο δεύτερο, η αναφορά είναι για τον βοηθό προπονητή της ΑΕΚ Αντόνιο Ιντάλγκο και τις χθεσινές του δηλώσεις.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!