Άνοιξε τα χέρια και τους... αγκάλιασε!

Το ΑΠΟΕΛ πήγε με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή του όταν έμεινε πίσω στο σκορ. Μέχρι το 64΄ η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι ήταν στο -5 από την κορυφή, ωστόσο με «καρδιά πρωταθλητή» έφτασε στην ανατροπή σε χρόνο ρεκόρ. Τρία λεπτά χρειάστηκαν για να γίνει το 1-0 σε 1-2. Λίγο αργότερα το γκολ του Σόουζα «κλείδωσε» το τρίποντο… κορυφής.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Δικαιολογημένα με το τέλος του αγώνα ξέσπασαν όλοι σε πανηγυρισμούς. Το ΑΠΟΕΛ έχει ξανά τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. 

Ο διοικητικός ηγέτης της εταιρείας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και μοίρασε συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές αγκαλιάζοντας τους. Πάντα δίπλα στην ομάδα ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας.

Τώρα, ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ να κάνει σωστή διαχείριση και να διατηρηθεί στην κορυφή μέχρι το φινάλε. Το 7ο σερί πρωτάθλημα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους στο μεγάλο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ.