Γκέντσογλου... σοβαρά, συγκεντρωμένα και με πολλές λύσεις!

Πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του ο Σάββας Γκέντσογλου και συνεχίζει να δικαιώνει τον Πάολο Τραμεντζάνι που τον εμπιστεύεται και τον βάζει στο αρχικό σχήμα.

Ο Ελλαδίτης μέσος πήγε πολύ καλά στο Τσίρειο, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια. Σίγουρα υστέρησε στο πρώτο ημίχρονο όπως και ολόκληρο το ΑΠΟΕΛ, όμως στην συνέχεια ανέβηκε και έδωσε πολλές λύσεις ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Παράλληλα προσπαθούσε να βοηθήσει και επιθετικά, χωρίς περιττές ενέργειες, ξέροντας τις δυνατότητες του και τι ακριβώς ζητά από αυτόν ο προπονητής του. Ήταν προσηλωμένος στο αγωνιστικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ και μαζί με τον Σόουζα, συνέθεσαν έναν εξαιρετικό άξονα. Ο Γκέντσογλου ήταν ένας από τους λόγους που ο Βραζιλιάνος έκανε... δίπλα του μια φοβερή εμφάνιση.

Με 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι σήμερα, γίνεται σιγά σιγά βασικό γρανάζι της μηχανής του ΑΠΟΕΛ και αφήνει πίσω του το δύσκολο ξεκίνημα στην Κύπρο. Μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις κέρδισε τον Πάολο Τραμεντζάνι και βγάζει στο... γρασίδι πολύ χρήσιμα στοιχεία για την ομάδα του.