Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ στην οποία είναι... εξέχον μέλος ο Μούσα Αλ Τάμαρι

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζεται να είναι στην μέρα τους και ποδοσφαιριστές που χρειάζεται απλά να είναι στο γήπεδο.

Στην πρώτη κατηγορία, είναι οι περισσότεροι. Αυτοί που έχουν ταλέντο και ποιότητα αλλά η απόδοσή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απ’ την μέρα που θα βρεθούν. Αν τους πάει καλά το παιχνίδι θα κάνουν την διαφορά, αν στραβώσει τότε θα χαθούν στην μετριότητα…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Στην δεύτερη, είναι οι λίγοι. Είναι αυτοί που έχουν το επιπλέον χάρισμα να μπορούν να καθορίσουν την έκβαση ενός αγώνα ακόμα και εκεί που είναι εξαφανισμένοι στο γήπεδο και δεν έχουν στείλει… προειδοποιητικά μηνύματα. Σε αυτή την κατηγορία, εξέχον μέλος είναι ο Μούσα Αλ Τάμαρι…

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, για 63 λεπτά δεν είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Λίγα πράγματα, δεν ήταν ουσιαστική απειλή στην αντίπαλη εστία. Αν δεν είχε αυτό το… χάρισμα, ίσως να γινόταν και αλλαγή από τον Πάολο Τραμεντζάνι.

Εντέλει δεν έγινε αλλαγή και στο μισάωρο που ακολούθησε… οργίασε, καθορίζοντας την εξέλιξη και την κατάληξη του αγώνα. Μέσα σε 30 αγωνιστικά λεπτά ο Ιορδανός άσος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Νατέλ ισοφάρισε σε 1-1, με ένα απίθανο σλάλομ σκόραρε για την ανατροπή και το 2-1 ενώ μετά από νέα κούρσα, είχε το καθαρό μυαλό για να δώσει την ασίστ στον Σόουζα για το 3-1.

Και όλα αυτά, σε ένα παιχνίδι που στην πρώτη ώρα του δεν είχε εντυπωσιάσει και προερχόταν από μέτριες εμφανίσεις…