Ο Τραμεντζάνι σχολιάζει το Τσάμπιονς Λιγκ και εύχεται...

Ο Πάολο Τραμεντζάνι σχολίασε την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και ευχήθηκε να δεί Γιουβέντους - Νάπολι να παίζουν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ...

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

"Άγιαξ και Γιουβέντους είναι δυο πολύ διαφορετικές ομάδες. Οι bianconeri έχουν οργάνωση και εμπειρία, απέναντι στους Ολλανδούς που έχουν ενθουσιασμό και έλλειψη φόβου. Δεν το βλέπω τόσο ξεκάθαρο ακόμα και αν η Γιουβέντους έχει το κάτι παραπάνω.

Ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι συνηθισμένοι σε τέτοια παιχνίδια, είναι οι καλύτεροι αλλά όταν φτάσεις στα προημιτελικά, οι αντίπαλοι έχουν αξία.

Ο δυσκολότερος αντίπαλος για την Γιουβέντους στον τελικό; Για μένα είναι η Λίβερπουλ λόγω των ιδεών και των αρχών που ακολουθεί στο παιχνίδι της. Μπορεί να είναι συμπαγής και να επιτίθεται μαζικά. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. 

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι; Είναι πιθανό, ελπίζω να γίνει. Θα είναι το καλύτερο για το Ιταλικό ποδόσφαιρο. Η Νάπολι μπορεί να πάει καλά γιατί έχει έναν προπονητή νικητή, με εμπειρία και σπεσιαλίστα σε αυτές τις διοργανώσεις.

Στη Μάντσεστερ ο Σόλσκιερ έχει αγγίξει τις σωστές χορδές. Η Γιουνάιτεντ έχει την ιστορία, σε σχέση με την Τότεναμ που παίζει καλά αλλά σε ατομικό επίπεδο νομίζω υστερεί".