Έτρεξαν σε Αθήνα, Πάφο και Αγία Νάπα

Πλούσια ήταν η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ...

Η ενημέωση:

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Πλούσια ήταν η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ την Κυριακή 17 Μαρτίου. Οι γαλαζοκίτρινοι έτρεξαν σε Αθήνα, Πάφο και Αγία Νάπα.

Cyprus Logicom Μarathon – Πάφος

Δυναμική παρουσία, με 25 δρομείς, είχε ο ΑΠΟΕΛ στον 21ο Μαραθώνιο Πάφου. Το τμήμα μας συμμετείχε για 5η διαδοχική χρονιά και εκπροσωπήθηκε και φέτος στις αποστάσεις του Μαραθώνιου δρόμου, του Ημιμαραθώνιου, στα 10 και 5 χλμ.

Σημαντική διάκριση ήταν η 1η θέση της ομάδας μας στη συνολική κατάταξη των 10χλμ., ενώ αρκετοί αθλητές μας διακρίθηκαν στις ηλικιακές τους κατηγορίες, με ορισμένους να πετυχαίνουν ατομικές επιδόσεις.

Στη διαδρομή του Μαραθωνίου, με αφετηρία την περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού και τερματισμό το κάστρο της Πάφου, συμμετείχαν οι Γιώργος Σταύρου, Γιώργος Βαλιαντή και Χριστόδουλος Παπαευτυχίου.

Πολλά συγχαρητήρια και στους 3 αθλητές μας για ακόμα ένα σπουδαίο τερματισμό στο δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα του Μαραθώνιου δρόμου.

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ βραβεύτηκε για την ομαδική του συμμετοχή στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Πάφου.

Μισός Μαραθώνιος Αθήνας

Ο ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος στον Μισό Μαραθώνιο Αθήνας σε ένα από μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας. Οι αθλητές μας Μιχάλης Ρούσσος, Ανδρέας Αρχοντίδης και Λοΐζος Πάλλης, έλαβαν μέρος στη διαδρομή των 21,1 χλμ. και είχαν εξαιρετική παρουσία. Στην απόσταση των 5 χλμ. έτρεξε η Γεωργία Θεοδοσίου και τερμάτισε στην τιμητική 9η θέση μεταξύ των γυναικών.

Αγιά Νάπα Τρίαθλο

Ο Αθλητής μας Πάνος Γεωργιάδης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο αγώνα Τριάθλου στην Αγία Νάπα. Αγωνίστηκε στην Ολυμπιακή απόσταση 1500μ. κολύμβηση, 4 χλμ. ποδηλασία και 10 χλμ. τρέξιμο.

Επόμενοι αγώνες:

Την Κυριακή 24 Μαρτίου το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει στον 13ο Μαραθώνιο Λεμεσού. Πάνω από 50 αθλητές του Τμήματος μας θα αγωνιστούν σε όλες τις αποστάσεις του αγώνα.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 96 700 100.

Θερμές ευχαριστίες στoν Μέγα Χορηγό μας ICE Power και στους υποστηρικτές μας Compressport Cyprus, Pulsin Protein Bars, Cyprus Theopisti Nut Butters, και Pro-Αction.

Ευχαριστίες ακόμη στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.