Τι είπε για διαιτησία και το θέμα που προέκυψε στο τέλος του αγώνα

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Άστρα, o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε στα παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς Νέας Σαλαμίνας, ενώ έκανε αναφορά και στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα, όταν και δεν επιτράπηκε στους ποδοσφαιριστές των "γαλαζοκιτρίνων" να κάνουν αποθεραπεία.

«Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γι' αυτά τα παράπονα από πλευράς Νέας Σαλαμίνας και για τη φάση του γκολ. Αν έχετε εσείς άποψη μπορείτε να μου την πείτε. Θα δω τη φάση ξανά για να τοποθετηθώ. Υπάρχει, όμως και μία φάση που δεν είδα να γίνεται αναφορά. Στη φάση της εκτέλεσης του πέναλτι από τον Τζιμπούρ, υπάρχει δίπλα του παίκτης της Νέας Σαλαμίνας και κανένας δεν είπε κάτι, ενώ θα έπρεπε να δοθεί επανάληψη», ανέφερε αρχικά ο κύριος Πετεβίνος ενώ όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα, όταν δεν μπόρεσαν να κάνουν αποθεραπεία οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, πρόσθεσε: 

«Οι steward δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές μας να βγουν έξω και να κάνουν αποθεραπεία. Παράλληλα κι ενώ είχαμε κάρτες από την ΚΟΠ δεν μας επέτρεπαν μετά το τέλος του αγώνα να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κατευθυνθούμε προς τα αποδυτήρια».