Πήρε το ζητούμενο και τώρα ευκαιρία για το +4

Ένας υποφερτός Απόλλωνας στο πρώτο μέρος και ένας πολύ καλός στο δεύτερο κατάφερε να πάρει το ζητούμενο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ επέστρεψε στις νίκες και στην 3η θέση και στόχος της είναι να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους έτσι ώστε να "κλειδώσει"  το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπορεί και πάλι ο τρόπος ανάπτυξης των "κυανόλευκων" να ήταν κατά διαστήματα αργός, παρότι αγωνίστηκαν σε σχηματισμό 4-4-2, ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές στημένες φάσεις κι έφτασαν στη νίκη κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Για να έχει, όμως, αυτή η νίκη αντίκρυσμα θα πρέπει το προσεχές Σάββατο (19/03) με αντίπαλο την Ανόρθωση, την έτερη ομάδα της Αμμοχώστου, να πάρουν το τρίποντο και να ξεφύγουν στο +4.

Έτσι, σε περίπτωση νίκης και με δεδομένο ότι στην τετράδα του κυπέλλου βρίσκονται μαζί τους οι ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια, θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.