Το δίδυμο της... Μέταλουργκ

Στα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα, όταν ο Πέδρο Εμάνουελ μετέτρεψε το σύστημα του σε 4-4-2 η Λεμεσιανή ομάδα έγινε πιο… γλυκιά στον άξονα.

Δίδυμο στην μεσαία γραμμή, είναι πλέον οι Κωνσταντίνος Μακρίδης και Άλεξ Ντα Σίλβα, δύο παίκτες που αν και δεν ειδικεύονται στο ανασταλτικό κομμάτι, με την εμπειρία και την ποιότητα τους η οποία… ξεχειλίζει, κάνουν την διαφορά.

Το συγκεκριμένο δίδυμο, δοκιμάστηκε μάλιστα στις πιο δύσκολες συνθήκες μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δύο σερί αγώνες με το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ», που διαθέτει ένα ισχυρό κέντρο και συνηθίζει να κάνει παιχνίδι από τον κεντρικό άξονα.

Κωνσταντίνος και Άλεξ, αν και βρίσκονται λίγους μήνες στον Απόλλωνα, διαθέτουν χημεία λόγω της προϋπηρεσίας τους στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Οι δύο ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκαν την ίδια περίοδο στην Ουκρανική ομάδα, έχοντας σταθερά θέση στο αρχικό σχήμα και αγωνιζόμενοι στην μεσαία γραμμή.

Πέραν της αγωνιστικής χημείας, υπάρχει και αμοιβαία εκτίμηση σε προσωπικό επίπεδο και ο ένας έχει να λέει τα καλύτερα για τον άλλον, κάτι που βοηθά και στην μεταξύ τους συνεργασία εντός αγωνιστικού χώρου.