Διαβάζεις την εντεκάδα του Απόλλωνα στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ζάρια και σε πιάνει… τρόμος απ’ την μέση και μπροστά!
Μάγκλιτσα, Ζελάγια και Σκέμπρι ήταν οι τρεις επιθετικοί και μάλιστα από πίσω τους είχαν τον Άλεξ!
Μιλάμε για ένα σούπερ επιθετικό σχήμα, χάρις στο οποίο η Λεμεσιανή ομάδα… καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο ματς με το 3-0. Από τα πρώτα λεπτά κυριάρχησε, έβγαλε πολλούς παίκτες ψηλά και άσκησε πίεση, δείχνοντας ποιος είναι το… αφεντικό του ματς. Το 3-0 ίσως να είναι και κολακευτικό για τους Μολδαβούς.
Εννοείται ότι θα έρθουν παιχνίδια που ένα τόσο επιθετικό σχήμα θα αποτελεί ρίσκο και που θα χρειαστεί περισσότερο προσοχή μεσοαμυντικά. Μέχρι τότε όμως, με αντιπάλους όπως η Ζάρια, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει τους παίκτες που χρειάζεται για να παίζει σωστά φουλ επίθεση και για να… τελειώνει την πρόκριση από το μισάωρο του πρώτου αγώνα!