Οι "Αρηανοί"... επιτίθενται!

Μπορεί το 4 στα 4 να είναι ένα ιστορικό επίτευγμα για τον Άρη όμως... τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Στην "ελαφρά ταξιαρχία" ζουν και αναπνέουν για την 22η Νοεμβρίου όπου υποδέχονται την Ομόνοια στο Τσίρειο. Όλο... Ομόνοια ακούς από παίκτες, παράγοντες και οπαδούς που αγωνιούν για το μεγάλο παιχνίδι και το βλέπουν σαν ακόμη έναν τελικό.

Σε άλλες εποχές οι φίλοι του Άρη θα πήγαιναν με τον σταυρό στο χέρι και την ελπίδα να μην δούνε την ομάδα τους να διασύρεται. Με την εικόνα όμως που βγάζει το σύνολο του Ναγκόε, θέλουν δικαιολογημένα τη νίκη και το 5Χ5, που θα τους στείλει σε... άλλο επίπεδο.

Όπως πληροφορούμαστε οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν αυτή τη φορά στο Τσίρειο περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για... ΧΙΛΙΟΥΣ οπαδούς!

Αν λοιπόν με την στήριξη μόνο λιγοστών φιλάθλων οι παίκτες του Άρη έκαναν τέτοιες φοβερές εμφανίσεις φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν με τόσους "Αρηανούς" στο πλευρό τους!