ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: "Διας τα ούλλα στην προπόνηση τωρά… ή κάτι παραπάνω;"

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου "ανέβασε" στα σόσιαλ μίντια την εικόνα που τον "ταρακούνησε" σήμερα το πρωί φτάνοντας στο Μακάρειο.

Στο parking του σταδίου ο άσος της Δόξας συναντήθηκε με κάποιους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και βρίσκονται καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο.

"Διάς τα ούλλα στην προπόνηση τωρά ή διάς και κάτι παραπάνω", έγραψε ο Νεκτάριος δείχνοντας έτσι πρέπει να είμαστε ευγνώμων για ότι έχουμε και να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι και αν κάνουμε.

Στην συνέχεια μέσα από δεύτερη του ανάρτηση ανέφερε...

"Πηγαίνοντας γήπεδο το πρωί πάρκαρα το αυτοκίνητο και ένιωθα λίγο κουρασμένος απο το γυμναστήριο που προηγήθηκε κ σκεφτόμουν αν θα είμαι αρκετά έτοιμος για την προπόνηση που θα ακολουθούσε με την ομάδα. Αυτοί οι ήρωες της ζωής ετοιμαζόντουσαν για την προπόνηση τους στο Μακάριο στάδιο και μου έδωσαν ένα λόγο παραπάνω για να πιέσω κ άλλο τον εαυτό μου. Τους ευχαριστώ που δέχτηκαν να τους φωτογραφίσω και να μοιραστώ την εικόνα τους μαζί με τις σκέψεις μου με τους συμπαίκτες μου αλλά και διαδικτυακά. Όλα τα μπράβο τους ανήκουν καθημερινά. Οι υπόλοιποι να σκάσουμε και να δουλεύουμε. Μυαλό και σώμα...".