Ο «πύργος» εμπειρίας του Παραλιμνίου

Στο πρώτο φιλικό του Παραλιμνίου για τη προετοιμασίας της νέας σεζόν, ηττήθηκε από τον Κεραυνό στο Στρόβολο με 85-66.

Η είδηση όμως δεν είναι η νίκη του πολύ πιο έτοιμου Κεραυνού (ξεκινούν σύντομα οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του), αλλά η εμφάνιση ενός παίκτη που έχει φορέσει και τις δύο φανέλες που αγωνίστηκαν χθες στο παρκέ του κλειστού «Κώστας Παπαέλληνας». Του Παναγιώτη Τρισόκκα!

Η Ένωση αγωνίστηκε χωρίς τους περισσότερους ξένους της στο χθεσινό φιλικό. Μόνο ο Πίγκραμ και ο Ντίκερσον ήταν παρόντες, δύο παίκτες που αγωνίζονται στα γκαρντ. Έτσι, χωρίς τον Ρέινς που είναι ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας, ο Τρισόκκας ανέλαβε τον ρόλο αποκλειστικά μόνος του, απέναντι στους ψηλούς του Κεραυνού (Κινγκ, Ουίλις, Αμπουκάρ, Θεοχαρίδη).

Και τα πήγε περίφημα! 11 πόντοι και 7 ριμπάουντ, 3 εκ των οποίων επιθετικά, αλλά και 2 ασίστ ήταν ο απολογισμός του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας που επέστρεψε φέτος στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. Σίγουρα ο Τρισόκκας δεν θα αγωνίζεται 30 λεπτά στα παιχνίδια της Ένωσης, όπως έγινε στο χθεσινό φιλικό. Όμως δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας του να συνεχίσει την παρουσία της στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος.