Από Σουηδία μέχρι Β.Πόλο και... Hall Of Fame! Η εκδήλωση για τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ Θεόδωρο! (Φώτος/Βίντεο)

Στο πρόσφατο παρελθόν, είναι αρκετές οι φορές που η Ένωση πραγματοποίησε ωραίες εκδηλώσεις. Η τελευταία όμως, αυτή το βράδυ της Τρίτης (07/11) ήταν κάτι ξεχωριστό…

Οι «βυσσινί» τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα, τον σπουδαίο Θεόδωρο Κολοκούδια ο οποίος ήταν ΠΑΡΩΝ και στους τέσσερις τελικούς της ομάδας (είτε σαν προπονητής είτε σαν βοηθός) ενώ ήταν και ο κόουτς της ΕΝΠ την χρονιά που τερμάτισε στην 2η θέση (κορυφαία σεζόν της ιστορίας της).

Η αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Παραλιμνίου ήταν κατάμεστη, υπήρχε κόσμος που παρακολούθησε την εκδήλωση όρθιος αφού… εξαντλήθηκαν οι θέσεις. Και αυτό ήταν απολύτως αναμενόμενο μιας και ο Θεόδωρος πέραν από εξαιρετικός προπονητής, ήταν (και είναι) ακόμα πιο εξαιρετικός άνθρωπος, με το ήθος και την απλότητά του (παρά τα τόσα επιτεύγματά του) να ξεχωρίζουν.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε το παρών της στην εκδήλωση και σας μεταφέρει ΟΛΑ όσα ειπώθηκαν. Στα πιο κάτω βίντεο θα ακούσετε τι ανέφεραν όσοι μίλησαν για τον Κύριο Θεόδωρο…

Βίντεο - αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκούδια

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας...

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης

Ο γυμναστής Βασίλης Γιωργαλλάς

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΕΝΠ Γιώργος Καράς

Ο Πρόεδρος του ομίλου παλαιμάχων Καλλής Φλουρής

Ο προπονητής Ανδρέας Μουσκάλλης: "Και στον Βόρειο Πόλο να ήμουν και μου τηλεφωνούσατε, θα ερχόμουν"!

Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε από την Σουηδία, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κασπάρ Πάουγκσταντ

Βίντεο με ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί με τον Θεόδωρο να σχολιάζουν...

Συγκινημένος ο Θεόδωρος, μιλά για την βραδιά που έζησε...

**Στο τέλος, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους παρέδωσαν δώρα και τιμητικές πλακέτες στον Θεόδωρο.

*Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε ο Μάριος Μακρόνησος, ο οποίος με το σπάνιο και ανεκτίμητης αξίας υλικό που έχει στην συλλογή του (στην σελίδα Enosara Paralimni), έδωσε… χρώμα στην βραδιά.

*Όπως είπαμε στην αρχή, τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει αρκετές τέτοιο είδους εκδηλώσεις η ΕΝΠ. Η συγκεκριμένη όμως ήταν η ΠΡΩΤΗ που αφορά εξ’ ολοκλήρου ένα και μόνο άτομο. Και το αξίζει στον απόλυτο βαθμό!

*Και για να δανειστώ την φράση ενός καλού φίλου: Αν υπήρχε Hall Of Fame στο Παραλίμνι, μια λίστα με τους κορυφαίους σε προσφορά και σε διάρκεια στην Ένωση (όπως συνηθίζουν να κάνουν οι Αμερικανοί), ο Θεόδωρος Κολοκούδιας θα ήταν το Νο.1!