ΦΑΝΟΥ: "Θα φύγουν παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν/ Μόνο μια μεταγραφή"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ Κωνσταντίνος Φάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου αλλά και στα οικονομικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, ζητώντας την στήριξη του κόσμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος έκαναν μεγάλες υπερβάσεις το καλοκαίρι. 

Η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου της και όπως μπορεί ο καθένας πρέπει να βοηθήσει γιατί είναι μια κομβική χρονιά η φετινή, ύστερα από τα όσα περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια. 

Θελουμε το καλύτερο, αλλά δεν πρόκειται να βάλουμε την ομάδα σε κινδύνους. Χθες στο Δ.Σ. αποφασίσαμε ότι θα φύγουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μας και δεν θα γίνουν μεταγραφές λόγω οικονομικού. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μόνο από ένα άνθρωπο ή μια οικογένεια να κάνει την ΕΝΠ ξανά μεγάλη όπως την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε. Και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινης το μοναδικό παράθυρο για μια μεταγραφή είναι στην αμυντική γραμμή. Απ’ εκεί και πέρα δεν υπάρχουν χρήματα για άλλες κινήσεις και δεν θα γίνουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ πλάνο/ Επαφές με ΦΥΤΑΝΙΔΗ

Ζητάμε από τους Παραλιμνιτες να στηρίξουν δυναμικά την εκδήλωση μας στις 23/12 με την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώρκα, όπως και όλες τις άλλες εκδηλώσεις της ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικό για να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες που θα έχουμε ως το τέλος της χρονιάς όλοι μας σαν μια μεγάλη και περήφανη οικογένεια».