ΕΞΕΛΙΞΗ με Φυτανίδη (Ο Jeffrén που προτάθηκε και ο μικρός που... χάθηκε)!

Αλλαγή σκηνικού και προσεχώς... DEAL με Σωκράτη Φυτανίδη για την ΕΝΠ!

Ο Ελλαδίτης αμυντικός ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε σοβαρά η Παραλιμνίτικη ομάδα για την απόκτησή του και οι επαφές άρχισαν πριν από ένα μήνα περίπου. Μάλιστα ήρθε στην Κύπρο, είχε κατ' ιδίαν συζητήσεις και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν, οι διαφορές που υπήρχαν λύθηκαν και ο έμπειρος στόπερ πήρε εκ νέου του αεροπλάνο και βρίσκεται ξανά στο νησί μας, αυτή την φορά για να... πέσουν οι υπογραφές, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια άκρως ποιοτική λύση, αφού με την ποιότητα και τις παραστάσεις του ο Φυτανίδης έχει όλο το... πακέτο για να δώσει επιπλέον ποιότητα στα μετόπισθεν των "βυσσινί".

ΚΛΙΚ στην ΦΩΤΟ για το ρεπορτάζ σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Φυτανίδη

Διάθεση για επιπλέον ενίσχυση και... Jeffrén!

Παρά τις δυσκολίες στο οικονομικό, η Ένωση είναι διατεθειμένη να βρει τον τρόπο για περεταίρω ενίσχυση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προταθεί αρκετές αξιόλογες επιλογές με παίκτες που αγωνίζονται στον μεσοεπιθετικό χώρο και που μπορούν να προσφέρουν λύσεις στο πρόβλημα που παρουσιάζεται στο σκοράρισμα.

Ένας εξ' αυτών, είναι ο Jeffrén Suárez. O 30χρονος μεσοεπιθετικός, γέννημα - θρέμμα της Μπαρτσελόνα και μέλος της πρώτης ομάδας για μια τριετία (2008-11), στην εποχή που η ομαδάρα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε... πάρτι. Με τους Καταλανούς είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Βενεζουέλας. Το 2011 έφυγε από την Μπάρτσα παίρνοντας μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενώ ακολούθησαν οι μεταγραφές σε Βαγιαδολίδι, Εουπέν και Γκρασχόπερς, ομάδα στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Ο μικρός που... χάθηκε λόγω ηλικίας και κάνει μπαμ!

Σε μια άλλη εξέλιξη, ενδιαφέρον ρεπορτάζ προκύπτει σχετικά με έναν ποδοσφαιριστή που απασχόλησε έντονα το Καλοκαίρι. Σε Καλοκαιρινό ρεπορτάζ μας, αναφερθήκαμε στην προοπτική για να αποκτούσε η Ένωση νεαρό επιθετικό από Ευρωπαϊκούς συλλόγους. Υπήρχαν στην λίστα διάφοροι, αλλά αυτός που... κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ένας μικρός που αγωνιζόταν στην Λέγκια Βαρσοβίας, ο Sandro KULENOVIĆ. Εντέλει το προπονητικό σταφ τον απέρριψε λόγω του νεαρού της λικίας του (19 ετών), ο KULENOVIĆ έμεινε στην Λέγκια, ξεκίνησε την σεζόν απ' τον πάγκο αλλά στα τελευταία παιχνίδια κάνει θραύση μετρώντας 3 γκολ και 1 ασίστ, γεγονός που ανάγκασε την διοίκηση της Πολωνικής ομάδας να προχωρήσει εσπευσμένα σε ανανέωση του συμβολαίου του!

ΚΛΙΚ στην ΦΩΤΟ για το ρεπορτάζ σχετικά με τον νεαρό άσο