Ψηφίστε τον ΜVP της ΕΝΠ

Η ΕΝΠ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να ψηφίσουν τον MVP της ομάδας από την αναμέτρηση απέναντι στον Ερμή...

Η ενημέρωση:

"Βυσσινί Φίλαθλε, ψήφισε τον καλύτερο σε απόδοση παίχτη της ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι επιβραβεύοντας τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας! (ΕΔΩ)

Ένας τυχερός φίλαθλος της ομάδας απο αυτούς που θα λάβουν μέρος στη ψηφοφορία θα επιλεγεί μετά απο κλήρωση για να γνωριστεί με τον «MVP της Αγωνιστικής» και να του απονέμει το βραβείο. H ψηφοφορία θα έχει διάρκεια 1 βδομάδα!

Ο τυχερός φίλαθλος της ομάδας μας μαζί με τον MVP της αγωνιστικής θα έχει την δυνατότητα να μοιράσει σε 1 φιλανθρωπικό ίδρυμα/οργανισμό το ποσό των 200 ευρώ κάθε βδομάδα.

Ο νέος θεσμός αυτός που καθιερώνει το τμήμα Μάρκετινγκ της εταιρείας και δίνει την ευκαιρία σε όλους να επιβραβεύσουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας κάθε εβδομάδα εμπίμπτει στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ε.Ν.Π Ποδοσφαιρο (Δημόσια) Λτδ.

**Τον MAN OF THE MATCH αυτής της βδομάδας προσφέρει η εταιρεία @STAVROS NEOPHYTOU & SONS LTD.

Η εταιρεία STAVROS NEOPHYTOU & SONS LTD ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή Παραλιμνίου. Πρωτοπορεί στις γυάλινες κατασκευές όπως αυτόματες πόρτες, πόρτες εισόδου, διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, βιτρίνες, γυάλλινα κάγκελα, καθρέφτες κτλπ. Ποιότητα, εξυπηρέτηση, συνεργασία είναι το μυστικό επιτυχίας της εταιρείας που αναλαμβάνει την εκτέλεση της οποιασδήποτε εργασίας με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο μεράκι. Άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στο 100% δίνοντας έτσι το αίσθημα της ασφάλειας στον οποιοδήποτε αποφασίσει να συνεργαστεί".