Κέρδος η δεξιά πτέρυγα

Αν και με αγχωτικό τρόπο, περιέχοντας μέσα ανατροπή ο Ερμής πέτυχε μια σημαντική νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα του Εθνικού, του δίνει αέρα τριών βαθμών απ’ την προσφυγική ομάδα.

Αρκετά ήταν τα θετικά που μπορεί να κρατήσει απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Νίκος Παναγιώτου, μεταξύ άλλων ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα του και η αντίδραση μετά το 1-0, η επιστροφή στα γκολ του Κεϊτά αλλά και η εξαιρετική δεξιά πτέρυγα που συνέθεσαν οι Μουλαζίμης και Βασιλόγιαννης.

Ο Κύπριος μπακ και ο Ελλαδίτης εξτρέμ, συνεργάστηκαν άψογα στο παιχνίδι, με τον πρώτο να έχει συνεχόμενα ανεβοκατεβάσματα, να συμμετέχει ενεργά στις επιθετικές δραστηριότητες της ομάδας του και να δίνει τα απαιτούμενα στηρίγματα στις πλαγιοκοπήσεις των «φτεροπόδαρων» ενώ ο δεύτερος, πέραν το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου σε κάθε επέλασή του, θυμίζοντας τον παίκτη που διακρίθηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν.

Με εννέα… τελικούς να απομένουν, η ομάδα της Αραδίππου καλείται να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να μαζέψει όσο το δυνατό τους απαιτούμενους βαθμούς για να… ξεμπερδέψει από την υπόθεση παραμονή. Και πάνω στο δίδυμο Μουλαζίμης – Βασιλόγιαννης, μπορεί να ποντάρει πολλά η τεχνική ηγεσία.