Η εμφάνιση και η... ενέργεια του Πάρη (βίντεο)

Πολύ καλό 90λεπτο πραγματοποίησε ο Πάρης Ψάλτης απέναντι στην Ένωση.

Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός του Ερμή ήταν αυτός που έκανε πολύ όμορφη ενέργεια στο γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων ενώ και σε άλλες περιπτώσεις “ταλαιπώρησε” με τα ανεβάσματα του τους αντιπάλους. 

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του πραγματοποιεί και φέτος μια γεμάτη χρονιά στους “φτεροπόδαρους”. Αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος και τρία κυπέλλου. Η τρέχουσα σεζόν είναι η τρίτη του στην ομάδα της Αραδίππου. Πέρυσι κατέγραψε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ τη σεζόν 2016/17, 13.

Με τον Ερμή να είναι με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία, σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις και ο Ψάλτης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα απασχολήσει άλλες ομάδες την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση υποβιβασμού μιας ομάδας, οι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι. 

Δείτε πιο κάτω τα βίντεο... 

Στο πρώτο, ο Ψάλτης καταφέρνει να ξεμαρκαριστεί πάνω στη γραμμή, να προσεγγίσει την αντίπαλη περιοχή από τα πλάγια να γυρίσει την μπάλα. 

Εδώ η πολύ όμορφη ενέργεια του στο γκολ της ισοφάρισης, όταν πέρασε ανάμεσα από δύο παίκτες και γύρισε στον αμαρκάριστο Μπουλά ο οποίος σκόραρε.