Έκλεισε Michael Thalassiti!

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Εθνικός Άχνας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, απέκτησε τον Μάικ Θαλασσίτης (Michael Thalassitis).

Ο επιθετικός της Ebbsfleet United γιόρτασε πριν από λίγες μέρες τα 22α του γενέθλια (γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1993), ευρισκόμενος στον προθάλαμο της εθνικής Ανδρών.

Ο εκκολαπτόμενος άσος έχει γεννηθεί στο Ένφιλντ, αλλά έχει κυπριακή καταγωγή. Το 2010 υπέγραψε ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με τους Νέους της Στίβενεϊτζ και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Σε 26 παιχνίδια με την ομάδα U18 πέτυχε 17 γκολ, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν να κληθεί να αγωνιστεί και στη δεύτερη ομάδα. Μ’ αυτήν είχε επτά συμμετοχές και δύο γκολ.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρό τραυματισμό, κάτι που τον ανάγκασε να παραμείνει για αρκετό καιρό μακριά από τα γήπεδα.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Πάμπος Χριστοδούλου, παρακολούθησε αρκετές φορές τον νεαρό ποδοσφαιριστή τον οποίο έχει στα πλάνα του για το μέλλον.

** O Θαλασσίτης θα προπονείται με την προσφυγική ομάδα αλλά από την νέα σεζόν θα μπορεί να την ενισχύσει στις υποχρεώσεις της.