Καλές οι φιλοφρονήσεις ότι αξίζει την θέση στην πρώτη 6άδα αλλά το ζητούμενο είναι να τα καταφέρει. Έχοντας κατά βάση στόχο τη νίκη ώστε να μην εξαρτάται από σενάρια ή αποτελέσματα αντιπάλων, η Νέα Σαλαμίνα ολοκληρώνει την προετοιμασία της.
Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Γιαν Ντε Γιόνγκε σε σχέση με τον αγώνα με τη Δόξα.
Με τον Τσίνα να είναι εκτός επιλογών λόγω τιμωρίας, τη θέση του στο αριστερό άκρο διεκδικούν Άντιτς και Φούσκο. Στο ενδεχόμενο που επιλεγεί ο πρώτος, τότε ο δεύτερος θα διατηρηθεί στην μεσαία γραμμής.
Από κει και πέρα, φανέλα βασικού διεκδικούν Γκόμες και Μπεμπά. Ανάλογα με το ποιος θα επιλεχθεί θα εξαρτηθεί αυτός που θα μείνει εκτός. Δηλαδή, Σκοπελίτης ή Τζούρτζουριτς.