Το αν η απερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ήταν και η τελευταία στην μεγάλη καριέρα του Γιάννη Σκοπελίτη εναπόκειται αποκλειστικά στον Λιάσο Λουκά.
Ο 39χρονος ελλαδίτης μέσος μετά και τις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι μόνο εάν η Νέα Σαλαμίνα θέλει να τον κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο δεν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Έχοντας λοιπόν ενώπιον του την ιδιαίτερη αυτή περίπτωση, ο Λιάσος Λουκά, μελετά όλα τα δεδομένα και δη στο κατά πόσο η παρουσία του μπορεί να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια ή να προσφέρει τις υπηρεσίες του μερικά κρίσιμα ματς.
-Σημαντική λεπτομέρεια που σίγουρα παίζει το δικό της ρόλο στην τελική του απόφαση είναι το οξύμωρο γεγονός πως ο Σκοπελίτης είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον κύπριο τεχνικό!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα της Αμμοχώστου οφείλει χρήματα στον ποδοσφαιριστή και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να προγραμματίσει επαφή τακτοποίησης του ζητήματος. Έτσι, ταυτόχρονα θα του κοινοποιηθεί και η τελική απόφαση.
Όπως πληροφορούμαστε, στο ενδεχόμενο που δεν δοθεί το ''πράσινο φως'' και σημάνει το τέλος της πλούσιας καριέρας του, οι ερυθρόλευκοι προτίθενται να τον τιμήσουν είτε με εκδήλωση, είτε με φιλική αναμέτρηση (Ανόρθωση ή ΑΕΚ αφού φόρεσε τη φανέλα τους στο παρελθόν).